top of page

Hvorfor vælge NCES?

01.

Med en løsning fra NC Energy Solutions bliver du en del af vores netværk, med over tusinde opladningssystemer over hele verden.

NC Energy Solutions hurtige opladere og AC-opladere betjener flere brancher. Ladepuntoperatører, olie og gas, dagligvarebutikker, detailbutikker, stører flåder samt private kunder.

Vi bidrager til opladning af elektriske køretøjer, og vores Alt-i-en løsning gør det enkelt for alle at bruge vores standere.

02.

Vi er leverandør af nogle af de førende opladningssystemer til elektriske køretøjer på det globale marked, og tager nu udfordringen op men at udbrede muligheden for opladning af elbiler i hele Danmark.

Både til erhver og til private.

03.

Hos NC Energy Solutions er vi stolte over vores produktportefølje. Den består af bærbar oplader, AC-oplader, DC-oplader, strømmoduler og Cloud Management System, Mobil App alle testet og udviklet med os på siden linjen fra start til slut.

Vores ladestandere findes i mere en 30 lande, og har været brugt siden 2012.

Med NC Energy Solutions ønsker vi at indgå i udviklingen af ladestandere til brug for erhverv og private. Vi ønsker at blive den førende leverandør af opladningssystemer til elektriske køretøjer i Danmark og på det globale marked.

bottom of page