top of page
El bil oplader

Priser

1-min.png

Alt-i-en løsning uden binding

Vi har gjort det enkelt med en Alt-i-en løsning. Er I eksempelvis er en boligforening, så skal I blot bestemme antal punkter, og hvor lang tid I ønsker at aftalen skal løbe.

Vi har gjort det ekstra fordelagtigt til dem som ønsker en lang bindingsperiode, ved at lade prisen være en faktor for den ønskede bindingsperiode.

I får én engangspris uden løbende udgifter til fx drift og service. Alt er inklusiv.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden og så kontakter en af vores rådgivere dig. Du er også velkommen til at ringe, så kan guide jeres boligforening til den bedste løsning.

Fordi det skal være enkelt og gennemsigtigt for alle

Priser på opladning:

 

Vi følger den variable råpris fra Energi Data Service med tillæg af basispris.

 

Vores priser ændre sig derfor fra time til time, men du vil altid kunne følge med i appen og se hvad netop din ladepris er de næste 24 timer.

Eksempel baseret på den gennemsnitlige online råpris på Energi Data Service fra hele 2022. Variabel råpris kr. 1,89 + Basis pris 2,30 brugerpris pr kWh kr. 4,19

Lad os hjælpe med installationen 

Prisen på installation

Prisen på installation er afhængig af de faktiske forhold - især afstanden fra eltavlen til ladestanderen og hvor mange ampere I har til rådighed.

 

Vi sørger for, at I får den bedste løsning lige nu, men I kan også vælge at fremtidssikre og forberede til flere ladestandere, så installationen allerede er på plads, når I har brug for at udvide.

+
bottom of page