top of page
Smart alarmsystem

Velkommen til NC Energy Solutions

Når du stiger ind på vores hjemmeside, indsamler vi data om dig, som vi anvender til at tilpasse og forbedre vores indhold samt forbedre værdien af de ting, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, kan du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at fortsætte brugen af hjemmesiden.

 

Nedenfor vil vi uddybe, hvilke oplysninger der indsamles, deres formål og hvilke eksterne parter der har adgang til dem.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

PERSONLIGE OPLYSNINGER I ALMINDELIGHED

Personlige oplysninger omfatter enhver form for information, der på en eller anden måde kan henføres til dig.

 

Når du anvender vores hjemmeside, indsamler og behandler vi forskellige typer af sådanne oplysninger. Dette sker for eksempel når du får adgang til indhold, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer. eller undersøgelser eller benytter vores øvrige tjenester eller foretager køb via vores webshop.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering samt de sider, du interagerer med (interesser). Hvis du eksplicit giver os tilladelse og indtaster disse oplysninger, vil vi desuden behandle: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk ved oprettelse af af besked eller ved brugen af vores app.

Beskyttelse og sikkerhed til glæde for dig

Vi har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke utilsigtet eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, forringes eller kommer i uvedkommendes besiddelse, bliver misbrugt eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne anvendes til at identificere dig som bruger og præsentere dig for annoncer og indhold, der er mest sandsynligt relevante for dig. Derudover bruger vi dem til at registrere dine køb og betalinger samt levere de tjenester, du har anmodet om, såsom nyhedsbreve eller beskeder. Vi anvender også disse oplysninger til at optimere vores tjenester og indhold. Dette både på hjemmesiden, og i vores app.

Opbevaringsperiode

Oplysningerne opbevares i den periode, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Opbevaringsperioden afhænger af arten af oplysningerne og årsagen til opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Deling af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, herunder hvilke annoncer du modtager og eventuelt interagerer med, geografisk placering, køn og alderssegment, videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendte.Disse oplysninger bruges til målrettet annoncering.

Desuden benytter vi en række eksterne parter til opbevaring og behandling af data. Disse parter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Videregivelse af personlige oplysninger såsom navn og e-mailadresse vil kun finde sted, hvis du giver dit samtykke. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Adgang og klager

Du har ret til at få oplysninger om, hvilke personlige oplysninger vi behandler om dig. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod anvendelsen af disse oplysninger. Hvis du ønsker det, kan du tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine oplysninger.

 

Hvis de oplysninger, vi behandler om dig, er ukorrekte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du kan henvende dig angående dette til: info@nces.dk.

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

NCES kontaktoplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af: 

NC Energy Solutions 

Kirke Værløsevej 34

3500 Værløse

Tel: +45 3020-2282

E-mail: info@ncenergy.dk

bottom of page