top of page

Prøv fremtidens strømstyring 

Reducer din elregning derhjemme eller implementere bæredygtige energiløsninger i din virksomhed med intelligent AI strømstyring, der er dedikeret til at sikre, at du altid har den laveste omkostning på din strøm.  

Se hele oversigten på vores forskellige produkter herunder. Vores produkter kan imødekomme forskellige behov - lige fra private hjem til store virksomheder. Her finder du invertere, batterier og solceller af højeste kvalitet, og vores rådgivere hjælper gerne med at sammensætte den rigtige pakke til dine behov.

Smartwatts og NCES-min.png

Et godt samarbejde

SmartWatts er en virksomhed med +20 års erfaring inden for effektiv strømstyring til private og erhvervslivet. De har specialiseret sig i intelligent AI-strømstyring, og tilbyder foruden:

AI Energioptimering: SmartWatts leverer avanceret teknologi, der tager højde for alle dine energikilder, herunder solceller, vindturbiner og mere. Ved hjælp af AI-software optimerer de dine energiomkostninger, så du altid har den laveste strømpris.


24/7 Teknisk Support: Deres kunder er vores højeste prioritet. Derfor tilbyder de 24/7 teknisk support, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.


Intelligent App: SmartWatts-appen er nøglen til at overvåge dit energiforbrug i realtid. Du kan justere indstillingerne efter behov og få adgang til værktøjer, der hjælper dig med at optimere dit forbrug og reducere omkostningerne. Smartwatts hjælper både private, virksomheder og kan tilsluttes allerede monteret systemer.


Bæredygtighed: Vi er stolte af vores bæredygtige tilgang. Vores batterier har en levetid på op til 20 år, og vores produkter fungerer med forskellige energikilder, hvilket gør dem alsidige og miljøvenlige.


Sikkerhed: Vi tager sikkerhed alvorligt. Med SmartWatts kan du styre hele dit system fra appen eller din computer uden bekymring for sikkerhedsrisici.


Økonomisk Besparelse: Med SmartWatts installeret kan du forvente en besparelse på op til 100% om året på dine energiomkostninger efter blot 1 år.


Vi mener at SmartWatts er Danmarks bedste når det kommer til energiløsninger, hvor grøn energi er omdrejningspunktet. Få en skræddersyet løsning til dit behov, og få hjælp til at optimere dit energiforbrug og bliv en del af den grønne omstilling.

Smartwatts hvis-min.png
Forbrug-min.png

Inverter

Solar Inverter eller PV Inverter er en af de vigtigste komponenter i solenergisystemet og kaldes normalt hjertet i et solcelleanlæg. Det konverterer DC (som 12V / 24V / 48V) elektricitet fra solpaneler, vindmøller, alm. strøm mm. til AC (som 120V / 230V / 240V).

Inverter-min.png

Batterier

Smartwatts har nogle af de bedste 5kWh, 10kWh, 15kWh, 20kWh, 30kWh, 50kWh, 100kWh, 200kWh og 500kWh solbatterilagringssystemer på markedet.. Alle vores batterier er fremstillet som litium-ion-batteri energilagringsprodukter.

Batteri-min.png

Solpaneler

Et bredt sortiment af forskellige solceller der passer til alle formål. 

Solpaneler.png
Du kan klikke på billederne for mere information
Inverter 1.png
Inverter

Single-fase ESS hybrid inverter - 5KW

Inverter-min.png

3-fase ESS hybrid inverter - IP65 -8.8KW & 11KW &13.2KW

Pris inkl. moms: 
Pris inkl. moms: 

ZECO-15S050 - ZECO-16S100 batterier

Pris inkl. moms: 

Household Lifepo4

Batteri 2.png
Pris inkl. moms: 

Rack-Mount LiFePO₄

48V~384V Energy Storage LiFePO4 Battery-HV

Batteri 3.png
Batteri 4.png
Pris inkl. moms: 
Pris inkl. moms: 

All-in-one Energy Storage LiFePO4 Battery-S2

All-in-one Energy Storage LiFePO4 Battery-S1

Energy Container Battery For Commercial battery storage 

Batteri 5.png
Batteri 6.png
Batterier
Batteri 8.png
Pris inkl. moms: 
Pris inkl. moms: 
Pris inkl. moms: 
Solceller

Solpaneler fra Smartwatts

Pris inkl. moms: 
bottom of page